2000 tot 2009

Zo komen we het jaar 2000 binnen met een hechte groep drummers, muzikanten en majorettes waar we fier op mogen zijn. Ondertussen hebben we twee topmajorettes nl: Vannessa Duyck en Karen Hollez en nam Inge Smith de algemene leiding van het majorettenkorps. Ook in dit magische jaar 2000 werd de voorzitter in de bloemen gezet en sleepte hij de cultuurprijs van de gemeente Zedelgem in de wacht
In 2002 vieren wij het dertig jaar voorzitterschap van Mr. Ettiene. Nog in 2002 zegt Inge Smith het majorettenkorps vaarwel en wordt ze vervangen door Tatjana Bonte en Bieke Inghebrecht die vanaf nu de algemene leiding hebben.
In 2004 wordt onze voorzitter nogmaals in de kijker gesteld door het ganse korps met zijn 85 ste verjaardag een dag dat vele muzikanten en majorettes allicht niet zullen vergeten.
Momenteel worden Bieke en Tatjana bijgestaan door Anje Thys die de algemene leiding heeft bij de majorettes. Met 20 majorettes, 14 trommelaars en 29 muzikanten gaat het ons voor de wind en kunnen wij fier zijn op ons korps.Tijdens het 28ste Lenteconcert van 27 april 2007 stellen de majorettes hun nieuwe uniform voor, het is een nieuwe stijl van kleeding en een het nieuwe kleur zorgt voor een verassend effect.
We starten het jaar 2009 met een druk gevuld programma. De belangrijkste reden is het vijftig jarig bestaan van ons korps. We starten het feestjaar met een jubileumconcert op 24 april. Op 6 juni vieren wij het vijftig jaar bestaan, deze feestelijkheid starten met een rondgang in de gemeente met op kop van de stoet de reus Tijl. Daarna werden we ontvangen in De Brouwerij voor een receptie aangeboden door het gemeentebestuur gevolgd door een gezellig samenzijn voor alle actieve leden van het korps.
Op 7 juli was het definitief, het bestuur werd uitgenodigd in het Provinciehuis te Brugge om de Titel Koninklijk in ontvangst te nemen uit de handen van gouverneur Paul Breyne.

Om te besluiten kunnen we terugblikken op een goed gevulde geschiedenis en hopen voor alle muzikanten, majorettes en bestuursleden nog een rijk gevulde toekomst met onze fanfare Hoger Op