Koeken verkoop

Beste Sympathisanten & Hoger Oppers,

Gezien het succes van vorig jaar, willen we dit jaar opnieuw de koekenverkoop van Hoger Op organiseren met Lotus Bakeries. De koekjes van Lotus hebben een uitstekende kwaliteit en zijn individueel verpakt. Superhandig om mee te nemen naar school of werk.

Eén actiepakket bevat:

Deze samenstelling zit in een handig draagtasje samen met een ticket voor Bobbejaanland. De prijs voor dit koekenpakket is € 8,50. (Helaas is ook onze verkoop onderhevig aan prijsstijgingen.)

Koekenpakketten zijn enkel te bestellen in voorverkoop zodat niemand nog “langs straat moet vendelen” en om overschotten te vermijden.  Je kan je bestelling gemakkelijk doorgeven via het bestelformulier op volgende link:

Koenverkoop Hoger Op Aartrijke

Gelieve het gewenste aantal pakketten, in voorverkoop, door te geven via de link of aan een bestuurslid, die de bestelling voor jou plaatst (wel oppassen voor dubbele boekingen).

Betalen kan via overschrijving op het rekeningnummer van Hoger Op met vermelding van uw naam en aantal pakketten of in cash aan een bestuurslid en dat vóór paasmaandag 18 april 2022.  Je bestelling is pas definitief na bewijs van betaling.

Door de hoge minimum bestelafnames zijn er geen nabestellingen mogelijk.

De verdeling van de koekenpakketten zal gebeuren op vrijdag 6 mei op de parking van de sporthal van domein Jonkhove te Aartrijke van 18u tot 20u30.  De voorverkoop wordt afgesloten op paasmaandag 18 april.  

Hopelijk wordt de koekenverkoop 2022 met Lotus een even groot succes als vorig jaar.

Laat de bestellingen maar komen!sympathisanten